ПРОДУКТИ

За нас


Склад на Добикар ООД за лагериДОБИКАР ООД е специализирана в търговия с търкалящи лагери и лагерни части, лагери от неръждаема стомана, семеринги, ремъци, продуктите на LOCTITE.


За да задоволим напълно нуждите на нашите клиенти разполагаме с богата номенклатура лагери - над 5 000 вида от различни сертифицирани производители:

Руски лагерни заводи;
Български лагери - ние предлагаме произвежданата от SKF в България марка SBB (SKF Bulgaria Bearings);
Официален дистрибутор на лагери ZKL
Официален дистрибутор на лагери KOYO Япония
Официален дистрибутор на ремъци OPTIBELT Германия
Осъществяваме внос на лагери и лагерни части от различни Европейски и Японски производители - URB, FAG, SKF, INA, NSK, и др.
Фирма Добикар предлага също и китайски лагери, които отговарят на международните стандарти (ISO 9001).

В ДОБИКАР ООД ние предлагаме качествени продукти, с осигурено качество и надеждни доставки, постоянно се адаптираме към нуждите на нашите клиенти. Ние сме насочени да следваме техните индивидуални поръчки както на вътрешния, така и на международния пазар. Предлагаме им коректно отношение и професионални услуги и се стремим да предвидим техните нужди и желания. Така ние развиваме дългосрочни бизнес отношения с нашите партньори.

 

Офис на Добикар ООДДОБИКАР ООД разполага с два основни офиса в страната - в гр. Добрич и в гр. Карлово.
Съхраняваме нашите продукти в няколко склада (част от които безмитни), което ни дава възможност да разполагаме с широка гама от различни видове лагери на склад, и съответно можем да изпълним 100% заявките на нашите партньори надеждно и в кратки срокове.В ДОБИКАР ООД ние виждаме нашето предимство в постоянно подобряване на качеството на работа.
В тази връзка фирмата разполага с квалифициран персонал, който може да осигури и техническа консултация; поддържа необходимият авто-парк за директни доставки; осигурява строг входящ и изходящ контрол, което гарантира високото качество на доставяните от нас продукти.

Нашият девиз е: КАЧЕСТВО, ПАРТНЬОРСТВО и КОРЕКТНОСТ!